Knappe student is op zoek naar kamer, maar krijgt iets anders in de plaats

Knappe student is op zoek naar kamer, maar krijgt iets anders in de plaats
Facebook / Gypsy Housing

Rehan Munir is goed bezig om wereldwijd bekend te worden. Een zoekertje dat hij plaatste op de Facebookpagina Gypsy Housing gaat volledig viraal.

De 26-jarige student geneeskunde was op zoek naar een stekje in New York om twee maanden te huren en postte daarom een advertentie op Facebook, inclusief foto’s van zichzelf.

“Hallo iedereen. Ik ben Rehan en ik ben op zoek naar een bemeubelde kamer in Upper East Side, Upper West Side of Midtown Manhattan. Ik zou willen verhuizen vanaf 20 juli en ik blijf tot 30 augustus. Mijn maximum prijs is ongeveer 800 dollar”, zo klinkt het bijschrift.

Rehan Munir
Facebook / Gypsy Housing

Complimenten en een huwelijksaanzoek

De jongeman uit Pakistan kreeg al snel tientallen reacties, al gingen niet alle berichten over een slaapplaats. Heel wat vrouwelijke socialemediagebruikers waren in zwijm gevallen voor de dokter in spe, en lieten dat maar al te duidelijk blijken met complimenten, dubbelzinnige opmerkingen en zelfs een huwelijksaanzoek.

Aan The Huffington Post laat Munir weten dat hij best kan lachen met alle commotie. “Ik had de advertentie geschreven en toen ik de volgende dag wakker werd, zag ik dat ik massas berichten had. Het is echt hilarisch. Het internet is toch een onvoorspelbare plek.” De student geeft toe dat hij nog vrijgezel is, maar wil zich volledig concentreren op zijn carrière. Of hij ook een appartement versierd heeft, is niet duidelijk.