Mariah Carey loopt weg van interview na vragen over ex

Mariah Carey
AFP / J. Guez

Mariah Carey heeft in Israël een interview voortijdig afgebroken. Het zinde haar niet dat er vragen werden gesteld over haar ex-verloofde James Packer.

De zakenman is bevriend met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu. Hij wordt al sinds maart door de politie gezocht voor ondervraging in het corruptieonderzoek naar de politicus. Toen een journalist zich luidop afvroeg of de zangeres weet waar haar ex uithangt, zei ze volgens The Hollywood Reporter al lachend: “Weet ik veel waar die motherf*cker is. Hoe zou ik dat moeten weten?”

Omkopingsschandaal

Toen een andere interviewer suggereerde dat de diva zelf een rol heeft gespeeld in het omkopingsschandaal, werd het Carey teveel en blies ze de aftocht. “Oh, nu willen ze mij de schuld geven? Wat heb ik gedaan? Niets”, tierde de ster. Voor het gesprek uit de hand liep, greep haar woordvoerder in en onderbrak hij de interviews.

De hitmachine van weleer is in Israël om haar samenwerking met een cosmeticalijn te promoten. Normaal gezien zou ze er nog een paar dagen moeten blijven. Of ze zich ook aan dat schema zal houden, is niet duidelijk.