Hoe kies je het beste interimkantoor voor je eerste job?

Afgestudeerd en op zoek naar je eerste job? Pak je zoektocht slim aan. Schrijf je in bij een interimkantoor, waar specialisten er alles aan doen je asap aan een job te helpen die je op het lijf geschreven is. Maar hoe kies je nu het ‘juiste’ interimkantoor?

1. Zijn de consulenten specialisten?

Wat jij nodig hebt zijn consulenten met de juiste kennis en ervaring. Iemand die je wegwijs maakt en je helpt met je zoektocht. Geeft de consulent je bruikbaar advies, aangepast aan je persoonlijke situatie?

Tip: Wist je trouwens dat een baan als consulent ook een leuke startersjob is?

2. Kan je vlot online solliciteren?

Beschikt het interimkantoor over interessante vacatures? Kan je makkelijk online solliciteren? De gebruiksvriendelijkheid van de sollicitatieprocedure is een sterke indicator van een professionele aanpak.

3. Is er een kantoor in je buurt?

Online solliciteren is super handig, maar persoonlijk contact helpt je nog verder op weg. Check daarom of er een kantoor in je buurt is. Handig als je binnen wilt springen met documenten of persoonlijke vragen.

4. Biedt het interimkantoor interessante (online) informatie?

De arbeidsmarkt is een sterk competitieve markt, zeker voor starters. Up-to-date blijven is de boodschap! En dat liefst via interessante online info zoals sollicitatietips, online testen… Enjoy your (new) Job!

De proef op de som nemen? Contacteer ASAP en ontdek wat onze consulenten
voor je kunnen doen. Of solliciteer voor één van onze vacatures op www.asap.be


Dit artikel wordt u aangeboden door Metro-partner ASAP