Zij bekleden een marketingfunctie bij Telenet

Annelies Verbeeck, 36 jaar (links)

Go-to-Market Manager Connectivity

Wat houdt je functie in?

“Ik ben verantwoordelijk voor de positionering van onze producten en diensten op de markt. Dat wil zeggen dat ik marktonderzoeken laat uitvoeren en het verhaal schrijf dat we aan klanten vertellen. Mijn team tekent een mediastrategie uit en bepaalt via welke kanalen we de diensten kunnen verkopen. Go-to-Market is eigenlijk de spin in het web van Telenet. Samen met de Communicatie- en Productafdeling zetten we de andere departementen in beweging.”

Wat vind je leuk aan je job?

“De telecomindustrie is een snel evoluerende sector. Dat verplicht me om scherp te blijven, de concurrentie staat immers ook niet stil. Het doet me ook wel iets dat mijn job het leven van mensen vergemakkelijkt, want de klant staat centraal bij Telenet. Aangezien de hoofdzetel zich ook in België bevindt, krijg je meer middelen om gedurfde initiatieven uit te werken.”

 

Vera Pringels, 29 jaar (midden)

Junior Go-to-Market Manager Customer BASE

Wat houdt je functie in?

“Ik ben, specifiek voor BASE, verantwoordelijk voor het behoud van de klanten. Ik stel een strategisch plan op dat ik vertaal naar concrete acties, communicaties en promoties en maak een analyse van het klantenbestand.”

Wat vind je leuk aan je job?

“Elke dag kom ik voor een nieuwe uitdaging te staan. Ik krijg veel vertrouwen om zelf oplossingen te zoeken. De samenwerking met andere afdelingen van Telenet verloopt heel vlot. Er heerst hier een gezonde drive om de dingen vooruit te doen gaan. Alle collega’s kijken in dezelfde richting.”

 

Olivier Van Buyten, 27 jaar (rechts)

Product Manager Connectivity

Wat houdt je functie in?

“Ik houd mijn ogen open voor trends en bedenk hoe wij die op lange termijn op de markt kunnen brengen en welke stappen we daarvoor moeten ondernemen. Ook bekijk ik de impact van het product wanneer het daadwerkelijk is uitgebracht.”

Wat vind je leuk aan je job?

“Mijn functie is heel afwisselend en ik mag met heel aangename en sociale mensen samenwerken. Vanaf dag één voelde ik mij welkom. Aangezien ik aan het begin van mijn carrière sta, ben ik onder de indruk van al die rolmodellen bij Telenet. Ik probeer zoveel mogelijk van mijn collega’s te leren. Ook apprecieer ik de work-life balance. Telenet stimuleert een ambitieuze carrière én geeft ruimte voor een gezond privéleven.”

 


Dit artikel wordt u aangeboden door Metro-partner Telenet