Travelproof met ASUS

Zenfone 3

Ga je op reis, en kan je geen afscheid nemen van je technologische snufjes? ASUS weet raad.

Op vakantie wil je ontspannen. Een paar dagen of weken weg van alle telefoontjes, mails en sms’en. Toch wil je je smartphone en laptop niet achterlaten. Wat als je de weg moet zoeken? Of gemakkelijk mooie foto’s wilt nemen?

Zenfone 3

Een smartphone is onmisbaar op reis. Je wil spelletjes spelen op het vliegtuig, een sms’je sturen naar je ouders wanneer je veilig geland bent, treinuren opzoeken, de weg zoeken via Google maps, bellen naar je vriend of vriendin bij heimwee, …

De Zenfone 3 vervult al je wensen. Ben je lang onderweg en kan je hem niet meteen opladen? Geen probleem. De batterij heeft een levensduur van ongeveer één dag. Hij laat je niet in de steek op het moment dat je hem nodig hebt.

Zenfone 3

Met het stijlvolle design kan je uitpakken wanneer je hem bovenhaalt om foto’s te nemen. Duizelingwekkende landschappen, leuke selfies of actiefoto’s, de Zenfone 3 levert haarscherpe kwaliteit.

Die foto’s kan je keuren op het scherm met uitstekende helderheid. Ook als je op een zonnige bestemming aankomt, blijft het scherm zichtbaar.

ZenBook 3

De eeuwige vraag, neem je een laptop mee op vakantie of niet? Hij neemt extra plaats in en je bent misschien bang om hem te verliezen. Trek je rond met de rugzak, dan wil je je bagage zeker beperken. Een doorsnee laptop is te groot en je wilt je rug natuurlijk de last besparen. Voor de Zenbook 3 heb je zeker nog wat plaats. Hij is vederlicht en extreem dun. Je voelt haast niet dat je hem op je rug draagt. Als je maar enkele dagen weg bent, hoef je zelfs geen oplader mee te sleuren dankzij de lange accuduur.

ZenBook 3

Met de Zenfone 3 kan je een back-up van je vakantiefoto’s nemen en op je laptop bewaren. Hij komt ook van pas wanneer je extra vluchten moet boeken en je kroost zoet wilt houden.

Zenfone 3

 

Blijf je thuis? Check dan hoe Fashionchick’s Ellen haar dagen vult.