Pakjesbezorger gaat ook langs bij honden

Pakjesbezorger gaat ook langs bij honden
Screenshot Facebook / Staci Burns

Het cliché dat honden en postbodes of pakjesbezorgers niet door één deur kunnen, lijkt niet te kloppen. Een Amerikaanse USP-medewerker bewijst zelfs het tegenovergestelde. 

Wanneer Daniel Kidd zijn rondes maakt, groet hij ook altijd de lokale honden. “Ik ben een dierenliefhebber. Als ik een hond kan aaien, zal ik dat ook doen”, vertelt de pakjesbezorger bij The Dodo.

Bewijs van zijn diepe waardering voor honden kwam deze week via buurtbewoner Staci Burns. Zij filmde hoe Kidd even tijd nam om een selfie te nemen met haar viervoeters.

When you have the best UPS man on the planet…To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email [email protected]

Posted by Staci Speer Burns on Thursday, June 8, 2017

Een typisch momentje, volgens Burns. “Hij is één van de aardigste mannen die ik ken. Hij heeft echt een hart van goud’, getuigt ze.

Zijn relatie met de beestjes heeft zelfs voordelen op professioneel vlak. “Ik ken twee honden al sinds ze puppy’s waren: Willie en Millie. Ze staan niet toe dat concurrent FedEx bij hen komt leveren. Ik ben de enige die van hen pakjes mag leveren”, lacht hij.