Vrouw smokkelt hond in ziekenhuis voor zieke oma

Vrouw smokkelt hond in ziekenhuis voor zieke oma
Twitter / Shelbae

De Amerikaanse Shelby Hennick heeft een bezoek gebracht aan haar oma, die in het ziekenhuis lag. Als verrassing nam ze de hond van de oude vrouw mee.

De grootmoeder is in het ziekenhuis beland na een slechte reactie op haar medicatie. De 21-jarige Shelby Hennick wou de vrouw opbeuren en besloot haar hond mee te smokkelen. “Mijn grootmoeder kreeg de hond Patsy toen ze nog maar enkele weken oud was. Ondertussen zijn ze al dertien jaar onafscheidelijk”, vertelt ze aan de Britse Metro.

Het meisje wikkelde de viervoeter in een deken en kon het diertje onopgemerkt meenemen. “Patsy bleef de hele tijd stilletjes. Eén verpleegster keek een beetje achterdochtig, maar al een geluk liep ze me gewoon voorbij”, aldus Hennick.

Zoals je kan verwachten, was de oma in de zevende hemel met de beestige surprise. “Ik ben echt heel blij dat het mij gelukt is. Het heeft echt haar dag gemaakt.”

Viraal

Hennick deelde foto’s van het gelukkige weerzien op Twitter. Heel wat mensen waren duidelijk ontroerd door de actie van het meisje, want de post verzamelde in een mum van tijd meer dan 400.000 likes en 97.000 retweets.