Festivalproof met ASUS

Zenfone 3

Bezoek je deze zomer de festivals, maar kan je niet zonder de nieuwste technologie? ASUS weet raad.

Op festivals ga je back tot basics. Je overnacht op de camping, kookt op een gasvuurtje en houdt je fris met een geïmproviseerde douche. Maar je smartphone kan en wil je nu eenmaal niet achterlaten.

De Zenfone 3 heeft een design om u tegen te zeggen. Hij past perfect bij je festivaloutfit. Hij is zo dun dat je hem amper voelt zitten in je broekzak.

Scherpe foto’s

Op festivals beleef je veel plezier met je vrienden en die herinneringen wil je vastleggen. Met de Zenfone 3 neem je de scherpste foto’s. Ook van de concerten mis je niets. Leg alles vast op foto en video, overdag bij volle zon of ’s nachts bij weinig licht.

Fel zonlicht houdt de Zenfone 3 trouwens niet tegen. De helderheid van het scherm is uitstekend. Zo kan je steeds de berichten van je vrienden lezen die ergens dwalen over het festivalterrein.

Zenfone 3

De Zenfone 3 werkt razendsnel. Je favoriete artiest gespot op de festivalweide? Haal je smartphone boven en je bent nooit te laat voor een stiekeme selfie.

Je smartphone moet een vierdaags festival kunnen overleven. Stopcontacten zijn schaars en er staat vaak een lange wachtrij. De batterij van de Zenfone 3 gaat gemakkelijk een dag mee, ook als je hem veel gebruikt. Hij laat je dus niet in de steek op het moment dat je hem nodig hebt.

ZenBook 3

Een laptop sleur je niet graag mee naar de festivals. Hij is te zwaar, de batterij gaat niet lang mee en hij is onhandig om te vervoeren.

Zenbook 3

De Zenbook 3 van ASUS, daarentegen, is vederlicht en extreem dun. Hij past zonder problemen in je rugzak of je handtas. Je merkt niet eens dat je hem mee hebt.

Met het stijlvolle ontwerp val je niet uit de boot. De lange accuduur zorgt ervoor dat je niet op zoek moet gaan naar een stopcontact en de krachtige processor geeft ongekende prestaties. Ideaal als je even genoeg hebt van de concerten en je je met je vrienden wil terugtrekken om te gamen.

Zenfone 3