Het is officieel: alles weer koek en ei tussen Dries Mertens en Katrin Kerkhofs

Dries Mertens en Katrin Kerkhofs
Belga / D. Stockman

Begin maart raakte bekend dat Dries Mertens en zijn jeugdliefde Katrin Kerkhofs wat afstand zouden nemen van elkaar. Maar daar lijkt nu definitief een einde aan gekomen.

Aan Dag Allemaal vertellen de grootouders van de Rode Duivel dat de huwelijkscrisis van de baan is. “Och, dat is nu opgelost. Ja ja, Dries en Kat zijn weer een koppel”, zeggen Jef en Jeanne opgelucht.

“Ze zien elkaar heel graag”

Waarom er een haar in de boter zat tussen de blondine en haar favoriete voetballer, weet het bejaarde koppel niet. “Ach, daar weten we het fijne niet van. Elk koppel heeft wel eens een moeilijke periode, toch?”, wuiven ze de roddels weg. “Zeker als je doen en laten door iedereen op de voet wordt gevolgd. Maar ik weet ook dat het allemaal wat opgeklopt was, hoor. Ze zien elkaar heel graag. ’t Is zo’n schoon koppel en al zo lang, hé. Onzen Dries doet dat goed, zo’n gewone jongen.”

In april werd het bekende koppel voor het eerst weer gespot in het openbaar. Ze waren samen met een paar vrienden naar een wijnbar gegaan om wat van de muziek te genieten. Volgens hun entourage waren Mertens en Kerkhofs ook bereid om aan hun relatie te werken, met succes, zo blijkt nu.

A post shared by katkerkhofs (@katkerkhofs) on