I Love My Job: Christelle werkt voor Delhaize

«Ik hou van een coachende rol
in een klantgerichte omgeving»

Wie? Christelle Wautriche
Leeftijd? 37 jaar
Functie? Afdelingsverantwoordelijke Center Store
Bedrijf? Delhaize

Wat doe je precies bij Delhaize?

Als teamleader houd ik me enerzijds bezig met operationele activiteiten, zoals de juiste bestellingen plaatsen zodat we onze klanten de juiste producten op het juiste moment kunnen aanbieden. Daarnaast is het ook mijn rol om mijn medewerkers te motiveren.

Wat vind je het leukst aan je job?

Ik haal veel plezier uit het contact met de klanten. Ook vind ik het leuk een team te managen, te coachen en het beste in al mijn collega’s naar boven te halen om samen onze doelen te bereiken.

Waarom vind je werken bij Delhaize zo boeiend?

Delhaize is een bedrijf dat zijn werknemers de kans geeft te evolueren en zich te vervolmaken. Tijdens mijn 19-jarige carrière heb ik al heel wat verschillende functies kunnen uitoefenen. En als mama ben ik trots deel uit te maken van een bedrijf dat van duurzame ontwikkeling een absolute prioriteit maakt.

Hoe komt de passie voor kwaliteitsproducten, het merkimago van Delhaize, tot uiting in je werk?

Dankzij interne opleidingen en de talrijke bezoeken aan onze producenten en leveranciers kan ik onze klanten goed adviseren. Bovendien waakt Delhaize heel streng over de versheid en kwaliteit van zijn producten. Dat vertaalt zich in heel strikte controles.

Wat motiveert jou om vooruit te gaan?

Elke collega leert me dagelijks dingen bij die me vooruithelpen. Tijdens mijn carrière heb ik fantastische mensen ontmoet die hun kennis met me hebben gedeeld. Maar de persoon van wie ik het meest heb geleerd, is mijn papa. Hij heeft me het respect voor producten en de passie voor zijn werk bij Delhaize met de paplepel ingegeven.

Op zoek naar een job met pit? jobs.delhaize.be


Dit artikel wordt u aangeboden door Metro-partner Delhaize