Verdwijning zesjarige meisje in Anderlecht: politie zoekt onbekende man

Verdwijning zesjarige meisje in Anderlecht: politie zoekt onbekende man

In het onderzoek naar de verdwijning van de zesjarige Jihane el Oizi, in Anderlecht, is de politie op zoek naar een onbekende man die te zien is op de beelden van bewakingscamera’s in de omgeving. De federale politie heeft daarom een nieuw opsporingsbericht verspreid, met een beschrijving van de man en van het meisje. Jihane el Oizi verdween gisterennamiddag toen ze met haar vader op de wekelijkse markt aan de Slachthuizen was. Rond 15.00 uur verloor de vader het meisje uit het oog en sindsdien is ze spoorloos. Jihane is 1,20 meter lang en heeft lange, bruine haren en donkere ogen. Zij spreekt Frans en Nederlands. Op het moment van haar verdwijning droeg zij een blauw kleedje met witte sterren, een roze riem en gele sandalen.

De politie is nu ook op zoek naar een man met voorhoofdskaalheid en een baard. Hij droeg een T-shirt, een blauwe bermuda met witte motieven en sandalen, en had ook een trolley bij zich. Op beelden van bewakingscamera’s zou te zien zijn hoe de man het meisje een hand gaf en met haar wegwandelde. Die man wordt gevraagd zich te melden bij de politie.

Ook alle andere personen die Jihane zouden gezien hebben of weten waar ze zich bevindt, of meer info hebben aangaande deze verdwijning, kunnen met de speurders contact op te nemen via het gratis telefoonnummer 0800/30.30.0 of met Child Focus op het nummer 116 000. Contact opnemen kan ook via [email protected]

bron: Belga