Zorgeloos zonnekloppen: zo doe je het

Zon, strand, hitte, vakantie... Jezelf beschermen tegen UV-stralen is de boodschap deze zomer. Voor beauty addicts een reden te meer om hun huid nog wat extra in de watten te leggen. 
door
Mare
Leestijd 1 min.

Gravelbijter

Dé samenwerking van de zomer. Roland-Garros koos Nuxe voor zijn eerste partnership met een beautymerk. Deze all-in met een zomers parfum én het logo van het beroemde graveltornooi garandeert bescherming tegen UVA en UVB, een optimale hydratatie en protectie tegen huidveroudering door de zon.

Spray Hoge bescherming SPF50 van Nuxe x Roland-Garros – 25,95 euro

Voor de gevoelige huid

Het merk Avène stelt zijn ‘Getinte Minerale Fluid SPF 50' voor, een multifunctionele verzorging die je huid beschermt tegen UV-stralen. Het laat geen vetlaagje achter, corrigeert oneffenheden en zorgt voor een egale teint. Perfect voor de gevoelige en/of intolerante huid, dankzij zijn 100% minerale samenstelling en kalmerende eigenschappen.

Getinte Minerale Fluid SPF 50 van Avène – 14,60 euro

Voor de vette huid

Het merk A-Derma focust op de vette, acnegevoelige huid met deze fluid die een hoge bescherming biedt tegen UVA en UVB (SPF 50+) en je huid een matte tint geeft. De formule bevat glutaminezuur tegen overtollig talg en heeft een ‘dry touch' textuur.

Protect AC Matterende Fluid SPF 50+ van A-Derma – 11,90?euro

Een beetje nevel

Het Ambre Solaire-gamma van Garnier wordt uitgebreid met een spray om de gevoelige, zon-intolerante huid heel het jaar door te beschermen, zowel in de stad als op het strand. Leuk extraatje: je huid blijft 24 uur lang gehydrateerd.

Beschermende gezichtsspray SPF 50 van Garnier Ambre Solaire – 10,50?euro

Thermaal water

Het merk Vichy pakt uit met een nieuwe nevelspray voor de stad en het strand. Dankzij zijn onzichtbare textuur kan je hem zelfs op een geschminkte huid aanbrengen. Zijn dry touch formule is verrijkt met mineraliserend thermaal water van Vichy en hydrateert de huid.

Onzichtbare hydraterende mist SPF 50 van Vichy – 14?euro

Groene thee en aloë vera

L'Oréal Paris heeft een nieuwe nevelspray gelanceerd met aloë vera en groene thee-extract. Zijn antizout- en antichloorformule is makkelijk aan te brengen op een natte huid.

Sublime Sun Hydrafresh Protect Spray van L'Oréal Paris – 12,60?euro

Biotasje

Het merk Dr. Hauschka bundelt zijn beauty essentials in een milieuvriendelijk toilettasje van organisch katoen. Er is er eentje voor elk huidtype. Het etuitje bevat een zuiverende crème, reinigingsmelk, gezichtslotion, dagcrème, douchecrème en mondwater met salie.

De ‘Ritual Beauty' toilettasjes van Dr. Hauschka – tussen 57,40?euro en 61,40?euro

Gezichtsreiniging op zakformaat

De gezichtsreinigingsborstel van het merk Foreo is er nu in een XXS-formaat voor de zomer. Je reist dus licht én je betaalt minder dan voor het originele product. Maar je geniet wel van dezelfde voordelen: een gezonde huid die binnen de minuut vrij is van onzuiverheden en make-upresten.

Luna Play van Foreo – 39?euro

Haren in de zon

Net als je lichaam en gezicht, hebben ook je haren regelmatig verzorging nodig. Vooral in de zomer, als ze worden blootgesteld aan zon en zeewater. Het merk David Mallett stelt daarom een toilettasje voor met een shampoo en conditioner uit het gamma ‘Hydratation'.

Travel kit Shampoo & Conditioner n°1 L'Hydratation van David Mallett – 18?euro

Stralende make-up

Yves Saint Laurent Beauté trekt de kaart van poppy kleuren voor zijn zomerse make-upcollectie, die in het teken staat van licht en verrassende combinaties. Zoals deze ludieke ‘Solar Pop' make-uplijn. Perfect voor de zomer.