Slapen tussen frituursnacks? Dat kan in de bed & breakfast van Mora

Mora, een merk van gefrituurde snacks, opent deze maand een eigen bed & breakfast voor de allergrootste fans. Je logeert er helemaal in het thema van frituurhapjes.
door
Laura.Brusselaers
Leestijd 1 min.

Als je gaat slapen, kruip je onder een laken met twee Spicy Viandelles. Naast je bed heb je een gigantisch pak friet en aan de muur hangen geen kunstwerken, maar wel foto's van verschillende Mora-snacks.

Wedstrijd

Als je van al deze decoratie honger krijgt, vind je in de diepvriezer een assortiment frituurhapjes. Op het nachtkastje heb je een airfryer om die snacks te bereiden. Ook voor het ontbijt blijft het verblijf uiteraard in hetzelfde thema. Op het menu: Viandelle, Carrero of Kipkorn.

Zin in een potje voetballen? Dat kan ook in Mora-style. In de woonkamer van Mora bnb heb je een kickertafel met in de plaats van voetballers Lucifersnacks. Ook de handdoeken en badjassen volgen de regel. Ben je een fervente frituursnacks-fan, dan doe je best mee aan de wedstrijd die het merk op poten heeft gezet. Mora geeft drie weekends weg voor twee personen via zijn Facebook-pagina.