Blinde man kan huwelijk herleven dankzij hoogtechnologische bril

Blinde man kan huwelijk herleven dankzij hoogtechnologische bril
Screenshot Facebook / eSight Corp

Een blinde Amerikaan kan dankzij een hoogtechnologische bril opnieuw zien. Hetzelfde snufje gaf hem ook de kans om zijn huwelijk nog eens over te doen, maar dit keer kon hij alle prachtige details waarnemen.

Andrew Airey kampt met de ziekte van Stargardt, een oogaandoening die het netvlies aantast. De ogen van de Amerikaan werken technisch gezien nog, maar alles is zeer wazig en vervormd. Wettelijk gezien is Airey dan ook blind.

Dankzij de eSight 3, een hoogtechnologische bril, kan Andrew opnieuw zien. Met zijn herwonnen zintuig, besloten hij en zijn vrouw Kelly hun huwelijk nog eens over te doen. Hoewel Andrew de eerste keer een prachtige dag had beleefd, kon hij dit keer alles waarnemen. Van de aankleding van de kerk, de taart en de emoties op het gezicht van zijn vrouw. Allemaal details die hem tot tranen toe bewegen.

Love At Second Sight

When a legally blind man named Andrew married his wife 15-years-ago, he couldn't see her face as she walked down the aisle. Watch as we do the impossible: recreate every detail of Andrew's wedding, and help him actually see it!

Posted by eSight on Wednesday, 7 June 2017