Bakkerij introduceert glow-in-the-dark donuts

Bakkerij introduceert glow-in-the-dark donuts
Instagram / blackstarpastry

Een bakkerij in Sydney heeft glow-in-the-dark donuts gecreëerd. De makers laten weten dat er geen verf of andere oneetbare dingen aan te pas komen.

Vanaf nu kan je dankzij Black Star Pastry in Sydney een donut verorberen zonder het licht aan te doen. Ze noemen het de ‘glownut’. Het is een klassieke donut met een laagje yuzu glazuur dat vol vitamine B zit. Het glazuur laat de donut oplichten in het donker.

Het mag er dan wel radioactief uitzien, oprichter Christopher Té stelt iedereen gerust dat alle ingrediënten eetbaar zijn. “We dachten dat het leuk zou zijn om mensen met glow-in-the-dark glazuur op hun handen en gezichten te zien”, zei Té aan Daily Mail Australia.

Glow-in-the-dark assortiment

Naast de speciale donuts biedt Black Star Pastry ook glow-in-the-dark cake en mini donutballen aan. Je kan er ook een drankje op basis van witte chocolade en honing drinken dat oplicht in het donker.

Spijtig genoeg zijn de donuts enkel beschikbaar op het Vivid festival in Sydney, dat nog tot 17 juni aan de gang is. Op de Instagramaccount van de bakkerij zijn er wel foto’s te zien van de ronde lekkernijen.

Almost GO time for @vividsydney . Come check out our installation at Martin Place just outside @tiffanyandco #Sydney

A post shared by B L A C K STAR P A S T R Y (@blackstarpastry) on