VIDEO. Koppel ontdekt slang tijdens tanken

Een Amerikaans koppel heeft een slang gevonden tijdens het tanken. Er hing een echt exemplaar op de plaats van de brandstofslang.
door
yannick.lequime
Leestijd 1 min.

Loren-Stacie Fleenor en haar vriend wilden de benen strekken en de auto volgooien met benzine in de Amerikaanse stad Cedartown. Tijdens hun tankbeurt ontdekten ze dat een slang zich verborgen had in de houder voor het mondstuk van hun brandstofslang. Het koppel besloot dan om afstand te nemen.

Zwarte rattenslang

De slang zat natuurlijk nog altijd in de houder, maar gelukkig was slangenliefhebber Brandon Radke aanwezig. Hij nam het reptiel weg uit zijn schuilplaats. "Ik zie graag slangen", verklaarde Radke in de Amerikaanse pers. "Eens je ze achter hun kop vast hebt, kunnen ze eigenlijk niets meer doen." Blijkbaar ging het om een zwarte rattenslang, een niet giftig maar bijtgraag reptiel.

Let op tijdens tanken

Na even zwoegen en veel geduld kon de man uiteindelijk de slang vangen. Fleenor filmde het hele gebeuren en plaatste de beelden op haar Facebookaccount. Het diertje werd vrijgelaten in een nabijgelegen bos, maar onthou bij je volgende tankbeurt dat je goed moet kijken welke brandstofslang je vastneemt.