Meisje zet vriend te kijk op Twitter na arrogant bericht

Meisje zet arrogante vriend te kijk op Twitter
Foto Pexels

Een jongen heeft een wel heel gemeen bericht gestuurd naar zijn vriendin nadat ze vroeg of er iets scheelde. Het meisje besloot de jongeman dan maar op zijn plaats te zetten door het bericht op Twitter te plaatsen.

Katie Testa uit het Amerikaanse Florida vond dat haar vriendje steeds afstandelijker deed. Toen ze vroeg wat er scheelde stuurde de jongen dit: “Je hebt cellulitis op je benen en je buik is niet zoals ik hem zou willen. Het stoort me al sinds de dag waarop ik je heb uitgevraagd. Het spijt me. Nu voel ik me echt een rotzak.”

De meesten zouden zich zeer onzeker voelen en in huilen uitbarsten, maar Katie Testa niet. Zij had een gepaste respons klaar voor de arrogante jongen. “Dat ben je ook. Welterusten”, reageerde ze.

Screenshot op Twitter

De jongedame besliste om het daar niet bij te laten, dus postte ze een screenshot van de conversatie op Twitter. Daarbij plaatste ze een bikinifoto waarop haar slanke lichaam te zien is. De reacties die er bij werden gezet waren vooral vol ongeloof. Het kiekje en de conversatie kregen al ongeveer 275.000 likes.