Vrouw bestelt stoel online, maar die is kleiner dan verwacht

Vrouw bestel stoel online, maar die is kleiner dan verwacht
Twitter / B_is_4Bombshell

Als je online een meubelstuk bestelt, controleer je eerst best de afmetingen. Dat is de wijze les die de Amerikaanse student Blaque geleerd heeft, nadat ze een stoel had besteld bij Amazon.

De 25-jarige vrouw uit de Amerikaanse staat Virginia heeft een flater van formaat begaan toen ze een online bestelling maakte bij Amazon. Ze had haar oog laten vallen op een doorzichtige stoel. Toen ze merkte dat het meubel amper 4 dollar (zo’n 3,6 euro) kostte, twijfelde ze geen seconde en kocht ze de stoel van haar dromen.

Toen de postbode haar pakje kwam bezorgen, bleek dat ze toch iets té snel was geweest. Het ging namelijk om een miniatuurstoel, waar enkel een pop in kan zitten. Gelukkig kon ze lachen met haar stommiteit en deelde ze een foto van de stoel op Twitter. Tegelijk waarschuwt ze iedereen die iets wil kopen via het internet om eerst grondig de beschrijving te lezen. “Daarom moet je dus altijd de uitleg lezen voor je een product koopt”, schrijft ze op de sociaalnetwerksite.

De post ging in een mum van tijd viraal en kreeg ruim 11.000 likes. Heel wat andere Twitteraars deelden ook hun blunders die ze gemaakt hadden bij online aankopen.