Vrouw bestelt stoel online, maar die is kleiner dan verwacht

Als je online een meubelstuk bestelt, controleer je eerst best de afmetingen. Dat is de wijze les die de Amerikaanse student Blaque geleerd heeft, nadat ze een stoel had besteld bij Amazon.
door
Liesbeth
Leestijd 2 min.

De 25-jarige vrouw uit de Amerikaanse staat Virginia heeft een flater van formaat begaan toen ze een online bestelling maakte bij Amazon. Ze had haar oog laten vallen op een doorzichtige stoel. Toen ze merkte dat het meubel amper 4 dollar (zo'n 3,6 euro) kostte, twijfelde ze geen seconde en kocht ze de stoel van haar dromen.

And this is why you should ALWAYS read the description while shopping on amazon ??????? pic.twitter.com/0o7XVzFjiI

— ? (@B_is_4Bombshell) 24 mei 2017

Toen de postbode haar pakje kwam bezorgen, bleek dat ze toch iets té snel was geweest. Het ging namelijk om een miniatuurstoel, waar enkel een pop in kan zitten. Gelukkig kon ze lachen met haar stommiteit en deelde ze een foto van de stoel op Twitter. Tegelijk waarschuwt ze iedereen die iets wil kopen via het internet om eerst grondig de beschrijving te lezen. "Daarom moet je dus altijd de uitleg lezen voor je een product koopt", schrijft ze op de sociaalnetwerksite.

De post ging in een mum van tijd viraal en kreeg ruim 11.000 likes. Heel wat andere Twitteraars deelden ook hun blunders die ze gemaakt hadden bij online aankopen.

I know that life. Behold my gorgeous full-length mirror... pic.twitter.com/SxmoEl96bX

— Annie O'Reilly (@fandog15) 26 mei 2017

September 8, 2015. ??? pic.twitter.com/s5UMWd1B1v

— Alicia (@aliciahopfs) 26 mei 2017

My mom ordered a bird bath from Amazon and this is what they sent her. pic.twitter.com/OI96OgYrY4

— CremedelaCreme (@cremedelacreme) 3 juni 2017

I see your mini chair & raise you the thigh-highs off Etsy 4 my daughter's Alice in Wonderland costume last Halloween? pic.twitter.com/v537Yokc7u

— Monica Richards (@monicarrichards) 2 juni 2017