Zie jij wat er scheelt met deze foto?

imgur

Een foto van vier meisjes gaat momenteel viraal. Op het eerste gezicht lijkt het een gewoon vakantiekiekje, maar als je goed kijkt, zie je dat er iets niet klopt aan het beeld.

De foto werd gisteren gedeeld op sociale netwerksite Imgur en daar werd het jolige beeld al ongeveer een half miljoen keer bekeken. In eerste instantie zijn het waarschijnlijk de meisjes zelf – en dan vooral de zwoele pose van de linkse dame – die de aandacht trekken. Dat blijkt ook duidelijk uit de vele reacties die geplaatst zijn bij de foto. “Ik word de hele tijd afgeleid door het achterwerk van het linkse meisje”, zegt één Imgurgebruiker.

Maar als je je ogen kan afwenden van de derrière van het blonde meisje, merk je dat er iets vreemd aan de hand is op de achtergrond. Als het je nog niet opgevallen was: alle voorbijgangers hebben hetzelfde hoofd.

Foto Imgur

Wie is eruit geknipt?

Nog heel wat andere mensen breken zich het hoofd over de man in de oranje short, die uit het beeld werd geknipt. “Niet dat het ertoe doet, maar wie is die kerel met de oranje short?”, zo vraagt iemand zich af. “Hij moet bekend zijn of superknap dat die dames allemaal met hem op de foto willen en waarom is hij eruit geknipt?”, klinkt het nog.