Ontdek wat je favoriete kaas over je vertelt

Kaas
Foto Pixabay

Aan de hand van onze kaasvoorkeuren valt er heel wat te vertellen over ons. Wat zegt jouw favoriete kaas over je gewoonten?

1. Brie

Brie
Foto Pixabay

Als je van brie houdt, dan ben je ofwel Frans, ofwel fan van rare, papperige texturen. Brie-fanaten denken dat ze slimmeriken zijn. Ze zijn bovendien van het type mensen dat een toilet niet zou doorspoelen. Gelukkig eten zij wel de stukjes brie die niemand anders wilt.

 

 

2. Amerikaanse kaasplakjes

Amerikaans kaasplakje
Foto Flickr

Fans van Amerikaanse kaasplakjes zijn niet zozeer met hun voeding bezig. De kaas is immers een echte caloriebom. Mensen van wie dit de absolute kaasfavoriet is, eten wel vaker vreemde dingen. Bovendien zijn ze van alle kaasliefhebbers het meest in de McDonald’s terug te vinden.

 

3. Parmezaanse kaas

Parmezaan
Foto Pixabay

Wie van Parmezaanse kaas houdt, is niet meteen de beste kok. Gelukkig kunnen ze dat verdoezelen door hun gerechten te bedekken met een laagje Parmezaan.

 

 

 

4. Mozzarella

Mozarella
Foto Pixabay

Mozzarella-fanaten staan altijd voor je klaar – in goede en in slechte tijden. Mozzarella eten ze immers ook zowel warm als koud.

 

 

 

5. Blauwe kaas

Blauwe kaas
Foto Pixabay

Mensen die zich af en toe eens aan blauwe kaas wagen, zijn geen watjes. Als het op kaas aankomt, is deze soort dan ook voor de diehardfans.

 

 

 

 

6. Cheddar

Cheddar
Foto Pixabay

Is Cheddar je favoriet? Dan ben je rechttoe rechtaan. Je kiest altijd voor het eenvoudigste alternatief.

 

 

 

7. Halloumi

Halloumi
Foto Flickr

Halloumi is de favoriete kaas van heel wat reizigers. Hij wordt gegeten door echte cultuurliefhebbers en levensgenieters.