Deze 3 ventilatiesystemen zijn perfect voor je open keuken

Induction AirSystem ventilatiesystemen

Een open keuken bespaart ruimte, zorgt voor meer gezelligheid wanneer je gasten hebt en past mooi in de rest van je interieur. Maar een open keuken is pas geslaagd wanneer je huisgenoten en gasten geen last hebben van overweldigende etensgeuren tijdens het koken. De verschillende ventilatiesystemen van Siemens doen hun werk uitstekend, en dat zonder op te vallen.

Een open keuken moet mooi integreren in de woonkamer. Een dampkap is daarbij vaak een storend element. Of hij maakt te veel lawaai, of hij verpest het zicht tijdens het aperitief.Met deze ventilatiesystemen kan je rustig genieten in je favoriete leefruimte.

inductionAir System

Wist je dat je ook afzuigsystemen bij de bron hebt? Het inductionAir System is een 80 centimeter brede flexInduction kookplaat met een eigen ventilatiesysteem. Het ventilatiesysteem heeft een afvoer naar buiten of werkt in kringloop. Het systeem bevindt zich tussen de twee kookzones. Zo worden de etensgeuren meteen naar beneden gezogen en krijgen ze geen kans om te ontsnappen in de open ruimte. Het inductionAir System moet helemaal niet onderdoen voor een gewone dampkap, integendeel zelfs! Ook als je aan het frituren bent, verslaat het ventilatiesysteem de hardnekkigste dampen.

Induction AirSystem ventilatiesystemen

De climateControl Sensor meet de hoeveelheid damp en past de zuigkracht aan. Zo functioneert het ventilatiesysteem steeds op de meest ideale stand.

modulAir System

Ook bij het nieuwe modulAir-systeem is een dampkap boven je kookplaat overbodig. De ventilatie is geïntegreerd in het werkblad. Op die manier heb je meer vrijheid om je keuken in te richten. Zo kan je een lamp boven je kookeiland hangen voor een origineel effect. Wedden dat je gasten onder de indruk zullen zijn?

modulAir System

De iQdrive motor is uitermate geschikt om onaangename keukengeurtjes te verwijderen. Dankzij het borstelloze systeem is de motor bijzonder efficiënt, stil en gaat hij erg lang mee.

downdraftAir System

downdraftAir System

Deze dampkap verstopt zich in het werkblad achter de kookzone en komt pas tevoorschijn als jij dat wilt. De damp verdwijnt in de constructie van roestvrij staal en glas. Met het afvoervolume van 750 m3 per uur zorgt het downdraftAir System voor schone lucht in je keuken.

 

Siemens