Meisje steelt alle harten met buikspreekpop

Een 12-jarig meisje uit Oklahoma City heeft de jury's van 'America's Got Talent' omvergeblazen. Haar act met een buikspreekpop leverde haar meteen een ticket op voor de liveshows.
door
Laura.Brusselaers
Leestijd 1 min.

Het filmpje van de auditie van Darci Lynne Farmer en is al meer dan 4 miljoen keer bekeken. Met haar konijntje, Petunia, bracht ze een prachtig duet waarmee ze de juryleden duidelijk wist in te palmen.

Droom

"Ik was altijd heel verlegen en Petunia hielp me dat te overwinnen", vertelt Darci. "Ik heb mijn stem gevonden en ben echt uit mijn schulp gekropen. Voor mijn deelname aan 'America's Got Talent' was ik toch nog altijd heel nerveus, maar ik ben zo blij dat ik heb doorgezet. Het was echt een droom die werkelijkheid werd."

Het meisje kreeg een staande ovatie en een 'Golden Buzzer' van Mel B waardoor ze meteen een plaats kon bemachtigen voor de liveshows. "We hebben al heel wat goede acts gezien, maar ik ga me er niets van herinneren over een uurtje. Jou zal ik onthouden, een week, een maand, zelfs een jaar lang. Jij en Petunia zijn allebei briljant. Als je het hebt, heb je het gewoon", zei Simon Cowell vol lof.