Brits café reageert briljant op mannen die barvrouwen lastig vallen

Brits café reageert briljant op mannen die barvrouwen lastig vallen
Foto Pexels

Heel wat barvrouwen zullen kunnen beamen dat sommige mannelijke cafégangers hen proberen te versieren, en vaak op een irritante manier. The Beer Cellar in Exeter kwam met het ideale antwoord op de proppen.

Om hitsige klanten af te schrikken, heeft het café een bijzonder kaartje gemaakt. Op dat bordje staat dat de barvrouwen zich vriendelijk gedragen omdat dat gewoon hun job is, maar dan iets grappiger en grover verwoord. Een foto van het kaartje werd gedeeld op Twitter met het onderschrift “het zou geweldig zijn als mannen niet langer proberen om onze barvrouwen te zoenen”, en die post ging al snel viraal. In totaal verzamelde het plaatje meer dan 51.000 likes en 23.000 retweets.

Lauren Dew, die werkt bij The Beer Cellar, heeft de kaart ontworpen nadat ze zelf het slachtoffer was van seksuele intimidatie. Aan de nieuwssite Mashable vertelt ze dat de overgrote meerderheid van de klanten positief reageert. “Zo’n 99% moeten lachen als ze het bordje zien en vinden het een goed idee. De overige 1% voelt zich op zijn tenen getrapt. Maar dat vind ik net grappig, want dat zijn meestal de mannen voor wie het kaartje bedoeld is.”