Go2Learn, meer kans op een toffe job!

Foto: go2learn.be

Met Go2Learn kunnen jongeren een maatschappelijke stage volgen, hier of in het buitenland. Een aanrader, weet initiatiefneemster Nathalie Bekx: “Je hebt 30% meer kans op een toffe job! Werkgevers verkiezen medewerkers die geëngageerd zijn!” Welke voordelen zien ondernemers in een Go2Learn-stage?

1. Je bouwt mee aan een duurzame samenleving

Je bent net van de schoolbanken met een rugzak boordevol kennis, maar wat weet je over duurzaamheid? Dankzij een stage via Go2Learn weet je meteen wat het inhoudt en hoe je het in de praktijk brengt. Dat is een opportuniteit op de arbeidsmarkt nu maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) aan belang wint.

2. Je wordt ondernemend

Heb je een maatschappelijke stage op je palmares staan? Dat getuigt van nieuwsgierigheid, leergierigheid én ondernemerschap. Allemaal eigenschappen die mooi op je cv staan én een meerwaarde zijn voor je toekomstige werkgever.

3. Je krijgt een bredere kijk op de wereld

Toen de initiatiefnemers polsten bij de bedrijfswereld klonk het unaniem: “Het is belangrijk dat jongeren een bredere visie ontwikkelen!” Want wat je doet heeft impact op de samenleving in zijn geheel. Daarom is duurzaam ondernemen, zeker in een steeds veranderende wereld, een must.

4. Je versterkt je sociale vaardigheden

Tijdens de stage leer je culturele verschillen herkennen en aanvaarden. Daarenboven ontdek je dat je eigen waardepatroon niet het enige waardepatroon is. Je wordt getraind op attitudes en sociale vaardigheden: een pluspunt in een gediversifieerde bedrijfswereld!

5. Je krijgt een certificaat als kwaliteitswaarborg

Doorheen de stage word je professioneel begeleid en nauwkeurig geëvalueerd. Zo wordt het een toegevoegde waarde op je cv en LinkedInpagina. En met een certificaat in de hand heb je zeker een stapje voor bij je toekomstige werkgever.

Meer info? www.go2learn.be.


Dit artikel wordt u aangeboden door Metro-partner Go2Learn, een initiatief van Trendhuis, Time4Society, ViaVia Tourism Academy en Joker.