Trouwend koppel levert speciale inspanning voor autistisch familielid

Koppel voorziet spek op trouw voor autistisch jongetje
Foto Pixabay

Een bruid en bruidegom hebben hun menu aangepast voor een autistisch jongetje. Ze zorgden ervoor dat er spek aanwezig was voor hun familielid.

Als je een trouw plant, is het belangrijk om alles in orde te hebben. Je moet ervoor zorgen dat elke gast het naar zijn zin heeft. En omdat het voor kinderen vaak moeilijker is, huren sommige koppels springkastelen of nodigen ze hen gewoon niet uit. Maar dat laatste is niet wat deze bruid en bruidegom deden, integendeel. Ze hebben familie met een autistische zoon en zorgden ervoor dat hij zich even comfortabel voelde als de rest van de genodigden.

‘Bacon and Juiceboxes’

Jo-Ann Turning, de moeder van de 13-jarige Eric, schreef een bericht op haar blog, Bacon and Juiceboxes. “Het is geweldig dat ze speciaal spek hadden voorzien voor ons kindje. Eric was zeer gelukkig toen het werd opgediend tijdens het aperitief. Hij bleef niet tot aan het diner, dus is het geweldig dat ze dit hadden voorzien”, schreef Jo-Ann.

De twee favorieten voedingswaren van de jongen zijn spek en sapjes, daarom heten de blog en de Facebookpagina ‘Bacon and Juiceboxes’. Terwijl sommigen deze handeling zouden ervaren als normaal, betekende dit voor de moeder van Eric zoveel meer dan dat. Ze zag het als iemand die eindelijk begrijpt dat kinderen met autisme andere behoeften hebben.