Deze hond laat een wel heel dure scheet

Hond laat een wel heel dure scheet
Foto Pexels

Een hond heeft waarschijnlijk de duurste scheet ooit gelaten (231 euro). Het diertje moest met maagproblemen naar de dierenarts, maar zat gewoon met wind.

Stuart Weir, het baasje van Alf de Yorkshire Terrier, bracht zijn trouwe viervoeter naar de dierenarts omdat hij dacht dat het diertje misschien een fatale gedraaide maag had. Uiteindelijk bleek het gewoon om lucht te gaan die vastzat in de maag van het hondje.

“De duurste scheet ooit”

Stuart noemde dit voorval de “duurste scheet ooit” nadat hij de rekening van 231 euro kreeg. “Het was om 22u30 ’s avonds dat Alf raar begon te doen, zijn maag blies op als een ballon. Ik ging zoeken op het internet om te zien wat het zou kunnen zijn en één van de diagnoses was een potentieel fatale maagwending”, zei Stuart aan de Britse krant de Daily Post.

Vreselijke geur

“Ik belde de dierenarts nog heel laat op en hij ging onmiddellijk akkoord om af te spreken. Ze vertelde me dat een gedraaide maag ongewoon is en vaak alleen maar bij grote honden kan voorkomen, maar ze ging voor de zekerheid röntgenfoto’s nemen. Om dit te kunnen doen moest wel een verpleegster aanwezig zijn”, klonk het.

“Niet veel later riep de dierenarts me binnen en werd ik getroffen door een vreselijke geur. Ze vertelde me dat Alf vol wind zat en een scheet had gelaten waardoor hij minder opgeblazen was.”