Treinreiziger Ken staakt zoektocht naar knap meisje

trein NMBS
Belga / D. Waem

Ken Verschoren heeft vorige week een oproep gelanceerd op Facebook om een meisje te vinden dat hij had gezien op de trein, maar nu heeft hij zijn zoektocht stopgezet. Dat schrijft hij op zijn Facebookpagina.

De man uit Tremelo had vorige week maandag een meisje gespot op de trein van Aarschot naar Brussel. Hij vond het idioot dat hij haar naam of nummer niet had gevraagd, want de knappe dame was volgens hem “voorzien van de mooiste lach ooit”.

De vonk sloeg meteen over en dus besloot Ken op zoek te gaan naar het meisje. Hij plaatste een Facebookoproep online in de hoop de jonge vrouw terug te vinden. Met succes, want die post werd duizenden keren gedeeld.

Vreemd telefoontje

In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de man echter een vreemd telefoontje. “Ik ben rond 1 uur wakker gebeld door een onbekend nummer. Een man vertelde me dat hij de broer was van het meisje en dat ze al iemand heeft. Daarna heeft hij gewoon ingehaakt”, staat op Kens Facebookpagina te lezen.

Hoewel Ken niet 100 procent zeker is of de man aan de telefoon echt de broer was, besloot hij toch zijn zoektocht op te schorten. “Ik denk dat er genoeg ruchtbaarheid aan mijn bericht werd gegeven zodat het de knappe juffrouw al bereikt heeft. Ik ben niet wanhopig, ik vond gewoon dat zij het waard was”, schrijft Ken.

Een engel

Of ze een vriendje heeft of niet, doet er volgens Ken bovendien niet toe. “Als ze vrijgezel is, had ik die lach gewoon graag eens teruggezien om te weten wie erachter zit. Ik vermoed een engel”, eindigt hij.