Ed Sheeran is stiekem verloofd

Ed Sheeran
ANP / P. Bergen

Slecht nieuws voor alle vrouwelijke fans van Ed Sheeran: de Britse zanger is verloofd met zijn vriendin Cherry Seaborn. Dat heeft zijn goede vriend Russel Crowe per ongeluk verklapt tijdens een radio-interview.

Tegen de zender Nova 969 vertelde Russel Crowe over zijn vriendschap met ieders favoriete rossekop. “We kwamen in contact omdat we gemeenschappelijke vrienden hadden. Tijdens zijn tour was hij nogal vermoeid dus kwam hij een paar dagen langs om zijn batterijen op te laden. We raakten aan de praat, en sindsdien zijn we vrienden”, verklaart de ster.

“Ed is al wel vaker langsgekomen op mijn boerderij. Af en toe neemt hij ook zijn verloofde mee”, zei de ‘Gladiator’-acteur nog. Of dit nieuwtje echt klopt, of dat het louter om een verspreking gaat, is nog niet duidelijk. Het management van Sheeran heeft nog niet gereageerd op het gerucht.

Het koppel is al bijna twee jaar samen, maar is nogal gesteld op hun privacy. Heel af en toe gunnen ze fans een blikje achter de schermen en posten ze foto’s op Instagram.

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on