‘Mijn Pop-up’-winnaars trekken naar foodmarket Mercado

Karel en Birger trekken naar foodmarket
Foto VTM

Na hun overwinning tijdens ‘Mijn Pop-uprestaurant’ hebben Karel en Birger de smaak te pakken. Vanaf volgende maand staan ze met hun succesvol barbecuerestaurant TJOP’s op de foodmarket Mercado in Antwerpen.

Naast een cheque van 57.000 euro kreeg de winnaar van ‘Mijn Pop-uprestaurant’ een standplaats op de Mercado, de overdekte foodmarket aan de Groenplaats in Antwerpen. Vanaf 7 juni gaan winnaars Karel en Birger er van start. Ze zullen er onder meer wraps en hamburgers van slow cooked varkensvlees aanbieden, zo schrijft Het Belang Van Limburg.

Foodtruck

De stand wordt bemand door personeelsleden van TJOP’s, het pop-uprestaurant van tijdens het tv-programma. Karel en Birger zullen er niet elke dag samen te vinden zijn, maar zeker een van beiden zal er eten serveren. De Mercado is wekelijks van woensdag tot zondag open.

Karel en Birger zullen niet alleen in de Mercado vertoeven, maar plannen ook een foodtruck te bemannen. Die zou tegen de start van de zomervakantie klaar moeten zijn, of zelfs vroeger.