Trouwe hond blijft naast eigenaar liggen nadat die lelijke val maakt

Trouwe hond wijkt niet van baasje
Facebook Def Civil B. Blanca

Toen de Argentijn Jesus Hueche een zware val maakte op zijn oprit, is zijn hond geen seconde van zijn zijde geweken. De trouwe viervoeter bleef zelfs naast zijn baasje liggen toen de hulpdiensten er waren.

De man was zaterdag aan zijn huis een boom aan het snoeien, toen hij plots zijn evenwicht verloor en naar beneden viel. Hij smakte hard op de grond met zijn hoofd en verloor het bewustzijn. Gelukkig werd de val tijdig opgemerkt en waren de hulpdiensten snel ter plaatse.

Snel terug samen

Terwijl de hulpdiensten Jesus verzorgden en een nekbrace aandeden, bleef de hond Tony beschermend over zijn gewonde baasje liggen. De man was intussen gelukkig terug bij bewustzijn en probeerde Tony gerust te stellen met zachte aaitjes. Tony wou zelfs mee de ambulance in maar dat ging niet.

Het duo konden weer snel herenigd worden, want de verwondingen van Jesus vielen mee. De ambulanciers die aankwamen waren zo gepakt door het tafereel dat ze foto’s van de grote liefde tussen hond en baasje op Facebook plaatsten. En daar gingen de beelden in geen tijd viraal.