Vrouw belt verkeerd nummer, 50 jaar later is ze nog samen met man die opnam

Foto Pixabay

Een Amerikaanse vrouw had met haar kamergenote in 1966 besloten om een van hun medestudenten te grazen te nemen. Ze belden hem meermaals op om nadien meteen weer giechelend op te hangen. Zonder dat ze wist, had ze juist haar toekomstige man aan de lijn gehad.

De man die op een dag de kans kreeg om “hallo” terug te zeggen, werkte op het ministerie van Buitenlandse Zaken en bleek helemaal niet hun vriend te zijn. Anita en haar vriendin Fran besloten hem, Roger, terug te bellen om zich te verontschuldigen. Het moest een kort telefoongesprek worden, maar duurde uiteindelijk twee uur.

Date

Anita stemde in om op dinner date te gaan met de man. Fran vond het maar een eng idee, maar haar vriendin had er een goed gevoel bij. Een paar dagen later stond Roger aan de voordeur om haar op te pikken met de auto.

De twee hadden een geslaagd etentje en zouden nog regelmatig afspreken. Drie jaar later vroeg Roger Anita ten huwelijk en binnen twee jaar, op 10 september 2019, zal het koppel zijn vijftigste huwelijksverjaardag vieren.