Bescherming en fashion bij Galeria Inno

zonnebril

Nu de zon begint te schijnen, kan je wel een nieuwe zonnebril gebruiken. Vandaag de dag is er zoveel keuze. Daarom helpen wij je graag op weg zodat je straks met de perfecte zonnebril naar huis gaat.

Net als je huid kan ook het hoornvlies van je ogen verbranden door UV-straling. Je ogen verouderen sneller en kunnen op latere leeftijd zelfs verschillende oogaandoeningen zoals glaucoom ontwikkelen. Daarom is het belangrijk om in de zomer een kwaliteitsvolle zonnebril te dragen.

UV

Een goede zonnebril moet zoveel mogelijk UV-stralen tegenhouden. Kies daarom voor een exemplaar met een UV400-etiket. Zulke zonnebrillen voldoen aan de Europese normen.

Vorm glazen

De glazen moeten groot genoeg zijn om je af te schermen van zonnestralen die langs boven of onder je ogen bereiken. Vooral als je een vakantie in de bergen plant of aan watersport doet moet je zonnebril reiken van je wenkbrauwen tot je jukbeenderen.

Bij Galeria Inno combineer je kwaliteit met fashion. De winkels in Charleroi, Liège, Antwerpen, Gent, Hasselt en in Woluwe, de Nieuwstraat en Louizalaan in Brussel hebben de mooiste merken verzameld in de corner van Solaris. Je vindt er o.a. Jimmy Choo, Ray Ban, Hugo Boss, Céline en Michael Kors. Shoppen maar!