IN BEELD. Deze fotoshoot is gebaseerd op ‘Game of Thrones’

Deze fotoshoot is gebaseerd op 'Game of Thrones'
Foto Sheridan's Art

Een verjaardag vieren gaat vaak gepaard met veel cake, cava en een heus feest. Maar sommige mensen kiezen ervoor om origineel uit de hoek te komen en een fotoshoot in thema van ‘Game of Thrones’ te organiseren.

We moeten nog ruim twee maanden wachten op nieuwe afleveringen van ‘Game of Thrones’, maar ondertussen houden spannende teasers, berichten over extra spin-offs en andere nieuwtjes ons zoet. Zo ook het verhaal over Ophidia, die haar vader Wim in de bloemetjes zette met een fotoshoot in thema van de populaire fantasyserie.

Voor de fotosessie deed Ophidia beroep op make-upartiest Kika Macabre en fotografe Laura Bierens, die ook wel gekend is als Sheridan’s Art. De reeks werd uiteindelijk ‘The Goron Chronicles’ gedoopt.

Goron

Om de fotoshoot zo echt mogelijk te maken, trok het allegaartje naar Cornwall, in het zuiden van Engeland. Ze verzonnen zelfs een uitgebreid achtergrondverhaal, waarbij de vader de rol van hoofdpersonage Goron op zich zou nemen.

“Goron wordt gedwongen om voor koning Mordred te vechten tegen kwade krachten die het koninkrijk bedreigen”, aldus Ophidia. “Na enkele uitputtende gevechten keert Goron terug naar huis als een echte held. Maar Mordred is jaloers op Goron en roept de hulp in van Gwenora, een heks. Zij moet Goron verleiden en omtoveren tot een slechterik. Maar uiteindelijk weet hij te weerstaan aan de krachten van Gwenora, wat leidt tot een gevecht tussen de twee. Wie zal er winnen?”