De werkdag van Amine Amazigh, chef de partie in de bedrijfskeuken van Actiris

Amine Amazigh werkt sinds kort als chef de partie in de bedrijfskeuken van Actiris. Zijn passie voor zijn job bewijst hoe knelpuntberoepen kansen kunnen bieden en werkzoekenden zicht geven op een veelbelovende carrière. Amine begint nu enthousiast en gemotiveerd aan zijn werkdag. Wat hij het leukste vindt? De variatie en de mensen die hij ontmoet.

 

07:15


Ik begin met het plannen en verdelen van de taken. Ik heb het geluk te werken in een nieuwe, heel moderne en functionele structuur.

08:00


De volgende uren staan in het teken van de voorbereiding van de saladbar, de koude gerechten en de garnituren voor de sandwichbar.

11:00


Ik ben zo gepassioneerd door mijn job dat ik maar heel kort pauzeer. Ik neem liever de tijd om mijn werk zorgvuldig en tot in de kleinste details te doen.

12:00


Het geeft veel voldoening om mensen op de saladbar te zien afstormen. Die heeft veel succes. Ik laat mijn gasten graag nieuwe smaken ontdekken. Niks leukers dan iemand anders in de watten te leggen.

14:00


In de namiddag bereiden we vooral de volgende dag voor en handelen we de bestellingen en de schoonmaak af.

16:00


Meestal stop ik rond 16.00, maar mijn uren zijn flexibel. Ik vind het geen probleem om wat langer te blijven als dat nodig is.


Woon je in Brussel en ben je op zoek naar werk? Het grootste aanbod vind je op www.actiris.be