Deze talenten werken en groeien bij t-groep

Filip Van Camp,
43, Talent & Sales Manager bij t-interim

Wat is je job?

“Sinds 2000 werk ik in de uitzendsector. Twee maanden geleden kwam ik bij het sterk groeiende bedrijf t-groep aan boord. Als verantwoordelijke voor het t-interimkantoor in Zaventem coach ik mijn medewerkers. Dit combineer ik met het uitbreiden van onze dienstverlening bij bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten.”

Wat vind je er leuk aan?

“Ik hou van het coachen en motiveren van mijn team. Het is tof om hun talent mee te doen groeien. Met klanten zoek ik graag naar een win-win. Leuk dat ik dit kan doen in een bedrijf dat me een warm gevoel geeft, dat mensgericht is en interne loopbaanmogelijkheden biedt.”

Wat is je grootste uitdaging?

“Al na één maand werd ik gevraagd om ook het kantoor in Vilvoorde op te volgen. De vorige talent & sales manager verhuisde naar een kantoor dichter bij huis. Dit horizontaal en verticaal doorgroeien, vind ik zelf ook interessant. Er ligt hier een mooie toekomst voor me open.”

 


Simon Laval,
38, Account Manager bij t-heater (Brussel-Wallonië)

Wat is je job?

“Ik ben account manager bij t-heater, het sociaal bureau van t-groep voor kunstenaars en ondersteunende functies zoals een filmcrew, podiumtechnici en VFX-profielen. In deze functie help ik de drie Franstalige t-heaterkantoren hun klantenportefeuille uit te breiden.”

Wat vind je er leuk aan?

“Ik hou van ontmoetingen met nieuwe klanten en het organiseren van evenementen. Hier leren we onze artiesten onder andere om zichzelf te positioneren, hun persoonlijke administratie beter te begrijpen en georganiseerd te werken. Zo helpen we hen hun talenten te ontwikkelen en tijd vrij te maken voor hun artistieke praktijk.”

Wat is je grootste uitdaging?

“Onze klantenportefeuille laten groeien is mijn grootste uitdaging. In België zijn we marktleider en groeiend. In Franstalig België hebben we als extra uitdaging dat we jonger zijn dan onze concurrenten. Beetje bij beetje lukt het.”


Janice Verdegem
31, HR Consultant Ascento

Wat is je job?

“Als HR consultant bij Ascento beheer ik een eigen klantenportefeuille in de profit en non-profitsector. Samen met mijn collega’s zet ik elke dag in op talent management en ga ik samen met mijn klanten op zoek naar het juiste talent voor hun vacature. Dit doen we via een uitgebreid wervingstraject.”

Wat vind je er leuk aan?

“Ik vind het eerst en vooral fijn om met een tof team te werken rond talent mobility. Leuk is de afwisseling. Zo ondersteunen we iemands loopbaan en helpen we onze klanten met het invullen van hun vacatures. Tijdens intakegesprekken durven we de hele organisatie bekijken: zit iedereen op de juiste plek, zijn er interne verschuivingen mogelijk, enzovoort.”

Wat is je grootste uitdaging?

“Een half jaar geleden koos ik bewust voor Ascento omdat ze veel verschillende diensten aanbieden. Vandaag wil ik vooral nog beter worden in wat ik doe. In de toekomst zie ik heel wat mogelijkheden binnen het bedrijf om mijn kennis te verbreden. Ascento geeft me ruimte om te groeien.”

 


Deze testimonial wordt u aangeboden door onze partner t-groep

t-groep_logo_web