Pokémon-ster van de show meedogenloos van het podium gehaald  

De bezoekers van het ‘Pokémon World Festival 2017’ waren gekomen om een parade van hun favoriete fictiediertje te zien, maar werden getrakteerd op een onvoorziene scène uit een gangsterfilm.

In Zuid-Korea vond dit weekend het ‘Pokémon World Festival 2017’ plaats. Voor de gelegenheid organiseerde het festival een choreografie met het populairste fictieve beestje van de serie in de hoofdrol.

Veertien Pikachu’s waren nietsvermoedend aan het dansen tot de ster van de show, de middelste Pikachu, opeens lucht uit zijn kostuum verloor. Wat volgde leek wel een mengeling van een gangsterfilm met de populaire animatieserie. De medewerkers van het festival haastten zich op het podium om hem weg te slepen en het leek erop dat hij rechtstreeks naar de pokémon-gevangenis ging.

De andere artiesten dansten verder. Vermoedelijk op hun hoede, wetende wat er zou gebeuren als ze één verkeerde zet maakten. Om 4:35 in het filmpje probeert de defecte Pikachu nog een terugkeer te maken, maar het mocht niet zijn. Al snel zakte zijn kostuum opnieuws als pudding in elkaar.