Deze tiener verdedigt vriendin en ontpopt zich tot ultieme gentleman

Deze tiener verdedigt vriendin en ontpopt zich tot ultieme gentleman
Twitter / madison

Als iemand de titel van de meest galante jongeman ter wereld verdient, is het wel Tre Booker. De Amerikaanse tiener schoot zijn vriendin onmiddellijk te hulp toen iemand het meisje “dik” noemde.

Elk jaar kijken Amerikaanse tieners reikhalzend uit naar het eindejaarsbal. En als het zover is, hebben veel ouders de neiging om nog enkele memorabele foto’s te maken van de opgedoste kroost. Dat was ook het geval bij Tre Booker en zijn vriendin Madison Haulter.

Het koppel uit de Amerikaanse staat Indiana was best blij met de foto’s en deelde de kiekjes op Twitter. En het moet gezegd worden: het duo lijkt dolgelukkig. Toch kon één bepaalde Twittergebruiker het niet laten om een gemene opmerking te maken. “Wauw, hij ziet je graag, ook al ben je dik”, klinkt het lomp.

Gelukkig liet Haulter zich niet uit het veld slaan. “Ik begrijp niet dat mensen zo grof kunnen zijn tegen mensen die ze niet eens kennen”, reageerde ze. Ook Booker sprong meteen in de bres voor zijn wederhelft. “Je bent helemaal niet dik liefje. God heeft je precies voor mij gemaakt. Je bent perfect”, zei hij.

Blijkbaar waren heel wat Twittergebruikers ontroerd door het bericht van de jongeman. Zijn reactie kreeg in ieder geval enorm veel bijval, ruim 62.000 likes en 31.000 retweets om precies te zijn.