Joseph Gordon-Levitt wordt voor de tweede keer vader

Joseph Gordon-Levitt
AFP / J. Eisele

Joseph Gordon-Levitt mag binnenkort een tweede kindje verwelkomen. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People is zijn vrouw Tasha McCauley in blijde verwachting.

Het nieuws werd bevestigd door een woordvoerder van de ‘Snowden’-acteur, maar verder wil het koppel niets onthullen over de zwangerschap. Het duo staat erom bekend niet veel te willen prijsgeven over hun privéleven. Zo zijn Gordon-Levitt en McCauley drie jaar geleden stiekem in het huwelijksbootje gestapt en is de naam van zijn eerste spruit nog nooit prijsgegeven.

Beschermende vader

In 2015 heeft de ster wel verklapt dat hij een zoon heeft. Tijdens een interview in de ochtendshow ‘Live With Kelly and Michael’ legde hij uit waarom hij zijn gezin uit de schijnwerpers wil houden. “Mijn zoon heeft er niet voor gekozen om in de belangstelling te staan. Dat is een keuze die hij zelf moet maken als hij ouder is. Dan is hij in staat erover na te denken en die afweging te maken”, zo verklaarde hij de geheimhouding. “Tot die tijd ben ik een beschermende vader die hem zijn privacy wil geven.”