Verwen mama met ontbijt op bed

Moederdag ontbijt

Van de 365 dagen die een jaar telt, is er maar één Moederdag. Hoe zet je deze speciale dag beter in dan met een ontbijt op bed! ‘Dat doen we al elk jaar’, hoor ik je denken. Maar wat als je dit jaar een stapje verder gaat en er iets heel persoonlijks van maakt?

Ontbijt op bestelling

Moederdag ontbijtmenu

Hoeft het ontbijt geen verrassing te zijn en pak je het graag professioneel aan? Maak dan vooraf een fotokaart op die mama mag invullen. Vraag haar wanneer ze wil ontbijten, hoe ze haar eitje lust, welke broodjes en (warme) drank ze verkiest en of ze er graag wat fruit bij krijgt.

Flessengeluk

Moederdag flesetiket

Staat er een fles bij het ontbijt, laat die dan voor zichzelf spreken. Drapeer een verrassingskaartje met foto als sjaal rond de hals van een cavafles, melkfles of fruitsapfles en breng mama een warme boodschap: Liefste mama, dankzij jou staan wij nooit in de kou!

Funny etiketten

Moederdag ontbijt

Vul een aantal kleine papieren of plastieken zakjes met koekjes en kleef er een gepersonaliseerde sticker met een grappige boodschap op. Als mama van een gezond ontbijt houdt, ga dan nog een stapje verder en vul een voorraadpot met laagjes yoghurt, besjes, havervlokken, amandelnoten, appeltjes …  Maak deze wel ’s morgens pas klaar, zodat de havervlokken vers en krokant blijven.

(Magische) mokken

Moederdag ontbijt mok

Een magische mok tovert een foto tevoorschijn als je er een warme vloeistof in giet.  En ongetwijfeld wordt ook mama een beetje warm vanbinnen door dit verrassend geschenkje.

Bestel deze cadeaus en nog zoveel meer op smartphoto.be !

 

Moederdag Smartphoto Metro