Visser doet onrustwekkende ontdekking in monstervis

Foto Belga

Een Filipijnse visser had een gigantische tandbaars van 200 kg gevangen en was door het dolle heen. Maar na het opensnijden van de monstervis deed hij een onrustwekkende ontdekking. Had de vis iemand opgegeten?

De visser, genaamd Arnold Constantino, kon zijn ogen niet geloven toen hij de vis op zijn boot trok. Het beest was meer dan twee meter lang en woog 200 kg. Maar toen hij de tandbaars naar de lokale markt sleepte om hem open te snijden voor verkoop, vonden Arnold en zijn collega’s een gouden badge in de buik van het dier.

Moeilijk te verkopen

“Ik haalde de enorme tandbaars boven en ben er onmiddellijk mee naar de markt gegaan om te verkopen”, vertelde Arnold. “We sneden het beest open om het vlees na te kijken en toen vonden we die badge. Niemand wist hoe die daar terechtgekomen was. Had die vis iemand opgegeten? We waren niet zeker.”

Arnold was uiteindelijk toch niet zo gelukkig met zijn enorme vis. Hij heeft de tandbaars moeten verkopen voor een lagere prijs omdat mensen het niet zo aangenaam vonden dat het beest mogelijk iemand had opgegeten.