Evan Peters wil de rol van Ivanka Trump vertolken in 'American Horror Story'

De bekende acteur Evan Peters uit de serie 'American Horror Story' heeft zijn zinnen op een nieuwe rol gezet. Hij wil nu Ivanka Trump vertolken in de serie. 
door
Laura.Brusselaers
Leestijd 1 min.

Peters heeft al veel personages gespeeld in de horrorserie, zoals een jonge massamoordenaar en de spook van een homoseksuele kunstverzamelaar. En daar krijgt hij maar niet genoeg van. Zo heeft hij een nieuwe uitdaging: de dochter van de Amerikaanse president Donald Trump spelen.

Een vrouwelijke Donald

Zijn collega Sarah Paulson stelde zich kandidaat om Donald Trump te incarneren voor het volgende seizoen. Dat staat in het thema van de verkiezingen. "Als Sarah Trump kan spelen, zal ik Ivanka zijn", zegt de acteur. Door zijn porseleinen huid en zijn blik is Peters' gezicht perfect geschikt om als dochter van de president in 'American Horror Story' te verschijnen.

Ryan Murphy, maker van de serie, waarschuwt dat hoewel er "een Trump" moet zijn, het seizoen niet expliciet alle momenten van de race aan bod zal laten komen en dus ook niet alle belangrijke spelers. Trump en Clinton zullen eerder achtergrond bieden voor de gebeurtenissen van de show.