Werken voor een goed doel: Charlotte Estiévenart bij Dyade VZW

Hoe heet uw goed doel en wat doet u er?

Dyade VZW is een organisatie die vrijetijdsactiviteiten organiseert voor kinderen (vanaf 5 jaar), jongeren en volwassenen met een beperking. Ook zij hebben recht op een leuke avond of namiddag.

Naast bestuurslid ben ik eerst en vooral vrijwilliger. Hier en daar help ik mee om een activiteit in elkaar te knutselen of ga ik mee op een uitstap of kamp om te begeleiden.

Wat motiveert u?

Dyade vzw is niet enkel een tijdverdrijf voor de vrijwilligers en de leden, het is ook een plaats waar vriendschappen ontstaan. Door de jaren heen heb ik al veel nieuwe mensen leren kennen en met enkele heb ik een hechte band opgebouwd.

Ook onze leden kunnen een enorme boost zijn. De lach op hun gezicht, de traantjes als we de laatste avond op reis vieren, de uitspraken die ze doen… Het klinkt misschien cliché, maar je krijgt echt veel liefde en vriendschap terug en dat is gewoon fantastisch.

Is uw goed doel op zoek naar vrijwilligers?

Ja! Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die op regelmatige basis helpen begeleiden of activiteiten organiseren. Vooral bij onze jongerenwerking hebben we wat handen tekort. Kom gerust eens af!

Ben je op zoek naar een goed doel dat je als vrijwilliger of financieel zou kunnen steunen?
Surf naar Goededoelen.be, een website van de Koning Boudewijnstichting.