Jupiler Pro League - Racing Genk vernedert Excel Moeskroen met 6-0

Racing Genk heeft zondag op de vierde speeldag in Play-off IIb Excel Moeskroen vernederd met 6-0. José Naranjo lukte een hattrick. De Limburgers blijven ongeslagen in de play-offs. Sandy Walsh opende in de 13e minuut het doelpuntenfestival in de Luminus Arena, twee minuten later gevolgd door de 2-0 van Leandro Trossard. Vijf minuten na rust legde José Naranjo de wedstrijd in een beslissende plooi. Trossard (53.) maakte er met zijn tweede van de avond 4-0 van. Een machteloos Moeskroen moest de bittere kelk tot op de bodem ledigen en slikte nog voor het uur de 5-0 en tien minuten voor affluiten de 6-0, telkens getekend Naranjo.

In de stand leidt Genk met 12 op 12. Eupen is tweede met zes punten. Kortrijk en Lokeren delen de derde plaats met vijf punten, voor Excel Moeskroen (3 ptn) en Roeselare (1). Zaterdag speelden KV Kortrijk en Eupen 3-3 gelijk, Lokeren won met 2-1 van Roeselare.