Deze apps voor in de keuken moet je hebben

apps keuken

Technologie is niet meer weg te denken uit ons leven. Ook in de keuken dringen apps en technische snufjes door. Maar hoe vind je je weg in het digitale doolhof? Deze apps zijn onmisbaar.

Recepten in zakformaat

Kookboeken liggen vaak in de weg in de keuken. Waarom zou je geen gebruik maken van je tablet tijdens het koken? Het internet bevat immers een schat aan recepten. Je plaatst je toestel in een houder, zodat je de instructies gemakkelijk kan aflezen. Er bestaan ook video’s van de heerlijkste recepten, bijvoorbeeld op de Facebookpagina Tasty.

Thyme

Thyme is een app die het kookgebeuren helpt te timen. Voor elk vuur en je oven stel je een aparte timer in en de app houdt alles voor jou bij. Als je nu nog iets laat aanbranden, is het echt wel jouw schuld.

Amount

apps keuken Amount

Houd je van bakken, dan kan je je wel vinden in het volgende scenario. Een beetje te veel bloem of een beetje te weinig boter en je taart draait in de soep. Maar waarom zijn die recepten altijd voor vier personen? De app Amount rekent bijvoorbeeld eetlepels naar theelepels om. Je kan ook zelf eenheden toevoegen, zodat je met je eigen keukengerei aan de slag kan gaan.

Home Connect

Met Home Connect van Siemens bedien je je huishoudtoestellen vanop afstand. Ben je de deur al uit, maar weet je niet meer zeker of je de oven hebt uitgezet? Via je smartphone of tablet zet je hem snel uit en geniet je met een gerust hart van je avond. Dankzij de tab “Recepten” wordt koken heel eenvoudig. Kies een recept en stuur het door naar je oven. Die kiest vanzelf de ideale instellingen en start meteen het bakproces. Smakelijk!

 

Siemens