Champions League - Draw in Leicester levert Atletico en Yannick Carrasco plaats in halve finales op

Atletico Madrid heeft zijn ticket voor de halve finales van de Champions League beet. De Spanjaarden hadden, na de 1-0 zege uit de heenmatch, aan een 1-1 gelijkspel op bezoek bij Leicester genoeg om de kwalificatie af te dwingen. Saul Niguez (26.) zorgde halfweg de eerste helft op aangeven van Filipe Luis voor de 0-1. Op het uur gaf Vardy (61.) de thuisploeg nieuwe hoop, maar de Engelse kampioen kon Atletico niet meer in de problemen brengen. Bij de bezoekers werd Yannick Carrasco na 69 minuten naar de kant gehaald.

In de andere kwartfinales strijden dinsdag Real Madrid en Bayern München om een plaats bij de laatste vier. Real won in Duitsland met 1-2. Woensdag staan de twee laatste kwartfinales op het programma. Barcelona moet in Spanje een 3-0 nederlaag tegen Juventus goedmaken, terwijl Monaco in eigen huis een 2-3 voorsprong tegen Dortmund verdedigt.