Jefferson, Merijn en Herbert uit Temptation Island lanceren kledinglijn

Instagram - tempabrothers

Temptation-Merijn heeft het druk met zijn nieuwe vriendin Pommeline, maar vindt toch nog tijd voor een nieuwe uitdaging. Zo gaat hij samen met Jefferson en Herbert een eigen kledinglijn lanceren.

Merijn heeft in het Vijf-programma ook vrienden voor het leven gemaakt. Om hun vriendschap te officialiseren, lieten de Tempa Brothers elk dezelfde tattoo zetten door Pommeline. Maar daar blijft het niet bij. Ze gaan binnenkort een bedrijfje oprichten dat feestjes organiseert en kleding verkoopt.

Tempabrothers, new ink made by @pommelinetilliere ??? #familie??

A post shared by Merijn Murk (@merijn_brooklyn) onHet trio kondigde het nieuws zelf aan op Instagram. De Temptation-boys hebben hun eigen Instagramaccount aangemaakt om zo hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten. Het is nog niet bekend wanneer de kledinglijn in de rekken zal liggen of wanneer ze op aanvraag feestjes zullen organiseren.

Stiekem briefje doorgegeven

Merijn en Pommeline zijn ondertussen een koppel, dat hebben ze voor niemand verzwegen, maar de verleidster verklapt nu pas de details van haar liefdesverklaring. “Al die twijfels op het eiland maakten me gewoon gek. We konden ook niet vrijuit praten, met al die camera’s en microfoons”, zegt Pommeline tegen Dag Allemaal.

De vrouw besloot daarom om een notitieboekje van een van de programmamakers te stelen. Ze scheurde er een blaadje uit om een privébericht aan Merijn te kunnen doorspelen. Daarin schreef de verleidster dat het geen spel voor haar was. “Ik meende het oprecht en zag een toekomst voor ons. De dag voor de dreamdate heb ik hem dat briefje stiekem toegestopt”, vertelt de verleidster. Zo kon ze hem overtuigen.