Primera Division – Real Madrid wint met B-ploeg op de valreep in Gijon

Primera Division - Real Madrid wint met B-ploeg op de valreep in Gijon

Real Madrid heeft zaterdag op de 32e speeldag van de Primera Division in het slot de drie punten gepakt bij Sporting Gijon (2-3). Real, dat woensdag nog met 1-2 gingen winnen bij Bayern München in de kwartfinales van de Champions League, liet haar sterren rusten en speelde met een veredeld B-elftal. Met dinsdag alweer de terugwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League op het programma gunde Real-coach Zinedine Zidane enkele toppers rust. Kroos, Modric, Marcelo en Casemiro keken toe van op de bank, Cristiano Ronaldo zat zelfs niet in de selectie.
Real kwam in Gijon twee keer op achterstand, na treffers van Cop (14.) en Vesga (50.). Maar Isco (17.) en Morata (59.) hingen de bordjes telkens opnieuw in evenwicht. Een gelijkspel leek in de maak, maar dat was buiten Isco gerekend. De middenvelder knalde de leider in de slotminuut alsnog naar de drie punten.
In het klassement behoudt Real Madrid de leiding. De Koninklijke tellen zes punten meer dan eerste achtervolger Barcelona. Gijon staat achttiende, een plek die op het einde van het seizoen degradatie inhoudt.

bron: Belga