Moeder van Jefferson vond hem een watje in Temptation Island

Vanavond is het zover, de laatste aflevering van Temptation Island. Wij zijn benieuwd welke koppels de ultieme relatietest hebben overleefd. Ondertussen reageert de moeder van Jefferson op zijn deelname aan het programma.
door
Laura.Brusselaers
Leestijd 1 min.

"Ik had Lize al voorgesteld aan mijn familie en heb lang niet elke ex aan mijn moeder voorgesteld, hoor", zegt Jefferson Mulumba aan Dag Allemaal. Hij was vol vertrouwen aan Temptation begonnen, maar al snel zag hij zijn Lize verliefd worden op verleider Ken. "Soit, dat meisje is verleden tijd. Mijn moeder had gelijk", geeft hij toe.

Jeffy's moeder sprong geen gat in de lucht toen ze hoorde dat haar zoon wou meedoen aan het Vijf-programma. "Ze vroeg zich af of dat écht nodig was. Toen ik thuiskwam, zei ze dat die vraag nu wel was beantwoord, door het gedrag van Lize."

In het begin keek zijn moeder zelfs mee naar Temptation. Na de achtste aflevering is ze daarmee gestopt, al was dat niet omdat haar zoon in de fout ging met verleidster Natasja. Wel was ze kwaad nadat haar zoon publiekelijk een traan had gelaten om Lize. "Ze vond dat ik me als een watje aan het gedragen was. Mijn familie heeft me altijd geleerd dat je nooit je verdriet mag tonen."