Vriendin van Cristiano Ronaldo verliest job door zijn beroemdheid

Het lief zijn van Cristiano Ronaldo is niet altijd rozengeur en maneschijn. Zo moest de vriendin van de bekende aanvaller van Real Madrid haar job opgeven.
door
Laura.Brusselaers
Leestijd 1 min.

De vlam van Cristiano Ronaldo, Georgina Rodríguez, heeft zich onlangs nog getoond met een dure jas van Balmain van maar liefst 1.595 euro. Rodriguez kan ook af en toe meevliegen met de privéjet van haar vriend en geniet van tal van luxeproducten. Maar sinds hij deel uitmaakt van haar leven, heeft ze ook bepaalde zaken moeten opgeven.

Zo kan de 22-jarige vrouw niet langer werken als Prada-verkoopster in het bekende winkelcentrum El Corte Inglés. De druk werd te groot voor de winkelketen. Elke dag glipten paparazzi het gebouw binnen, hopend om Ronaldo in levenden lijve te zien. "De situatie was surrealistisch en onhoudbaar geworden", zegt haar werkomgeving aan La Otra Crónica.

Het is niet de eerste keer dat Rodriguez haar professionele carrière opzij moet schuiven vanwege haar relatie met de voetballer. Toen ze nog in een Gucci-boetiek werkte, vreesden haar bazen dat de aanwezigheid van de journalisten hun cliënteel zou opjagen en besloten haar daarom te ontslaan.