Vrouw bakt haar echtgenoot een poets met ‘goocheltruc’

Vrouw bakt haar echtgenoot een poets met 'goocheltruc'
Facebook / Marietta Spencer Tyks

Een Amerikaanse vrouw heeft een aprilgrap uitgehaald met haar echtgenoot en dat gefilmd. Dat filmpje doet intussen lustig de ronde op Facebook, waar het al 59 miljoen keer bekeken werd.

Marietta Spencer Tyks uit de Amerikaanse staat Indiana had op het internet de truc met de munt in de fles gezien. Toen besloot ze om haar echtgenoot ook eens beet te nemen.

De goocheltruc, waarbij Tyks zogezegd een munt in een fles tovert, is een klassieker. Haar echtgenoot kijkt door de opening in de fles, om te zien of ze in haar opzet geslaagd is. Maar net dan knijpt de guitige vrouw hard op de fles, zodat de inhoud in het gezicht van haar man spuit.

https://www.facebook.com/MariettaTyks/videos/10155207510809507/?permPage=1

Zowel de grapjas als haar slachtoffer kunnen hartelijk lachen om de poets, die ze vervolgens op Facebook plaatsten. Daar ging het viraal, met zo’n 59 miljoen kijkers, die het ook nog eens 1,3 miljoen keer deelden.

“We gingen lachend slapen omdat we het zo grappig vonden. Toen we terug wakker werden, zagen we dat het volledig viraal was gegaan”, vertelt Tyks in een bericht op het sociale netwerk. “Ik ben erg dankbaar voor het gevoel voor humor van mijn echtgenoot. Ik zie hem doodgraag.”